Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έθεσε τον πήχη ψηλά για τη νέα κυβέρνηση
Μηδενική πίστωση χρόνου και αυστηρό μήνυμα στους νέους Υπουργούς

Καθημερινά προστίθενται νέα δεδομένα που πιθανώς να γείρουν το βάρος της ‘ζυγαριάς’ με τελευταίο εξ’αυτών την έξαρση που παρατηρείται στη Λεμεσό και αναγκάζει τους εμπλεκόμενους σε δεύτερες σκέψεις.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline οι… τυχεροί της συντηρητικής πρώτης φάσης χαλάρωσης (με εκκίνηση την 1η Μαρτίου) θα είναι οι μαθητές Λυκείων που επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες ενώ αγώνας πραγματοποιείται -από πλευράς Υπουργείου Παιδείας- για την ταυτόχρονη επιστροφή και των μαθητών Γυμνασίων.
Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline
The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ιδού οι χαλαρώσεις της 1ης Μαρτίου – Ποιοι ανοίγουν, ποιοι έφαγαν άκυρο appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




