Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Πάφος: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού

Ξεκινούν το απόγευμα της Τετάρτης οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο εμβολιασμού που φιλοξενείται στο χώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, στην Πάφο, μετά την ολοκλήρωση των προετοιμασιών, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, το νέο κέντρο εμβολιασμού θα ξεκινήσει με τους εμβολιασμούς των λειτουργών υγείας και του ιδιωτικού τομέα.

Επίσης αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν στις 08:00 το πρωί κανονικά οι εμβολιασμοί του κοινού.

Το χώρο αναμένεται να επιθεωρήσει αύριο το πρωί και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης.

Στο νέο κέντρο εμβολιασμού στην Παλαιά Ηλεκτρική θα λειτουργήσουν τέσσερα σημεία προς εξυπηρέτηση του κοινού, κατέληξε ο Δρ. Γεωργίου.

Σημειώνεται πως χθες, Τρίτη, μέχρι τις 15:00 διευθετήθηκαν, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 12.480 ραντεβού για εμβολιασμό σε όλες τις Επαρχίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.