Αβέρωφ: Με 3 δις στην οικονομία, ξεκινούν επενδύσεις - Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο

Αβέρωφ: Με 3 δις στην οικονομία, ξεκινούν επενδύσεις - Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου,  αναφέρθηκε στην πανδημία, οικονομία άκκα και το κυπριακό.

Ο λαός μας, όλο αυτό το διάστημα, πέρασε πολύ δύσκολα. Έκανε θυσίες. Με τις πράξεις του διεκδίκησε την κανονικότητά του και τα καταφέρνει. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει ν’ απολαμβάνει τους καρπούς και των θυσιών και των κόπων του. Ο χειμώνας τελειώνει. Η άνοιξη έρχεται και πρέπει να έρθει και το χαμόγελο.

Με τους εμβολιασμούς κερδίζουμε τη μάχη κατά της πανδημίας. Με ακόμη λίγη υπομονή, θα ξανανοίξουν όλες οι δουλειές. Θα κερδίσουμε το καλοκαίρι.

Με 3 δις στην οικονομία μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και των Ταμείων Πολιτικής Συνοχής, ξεκινούν επενδύσεις. Ανοίγουν δουλειές για τον κόσμο. Μπαίνουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα της καθημερινότητας.

Στο κυπριακό, διεκδικούμε την κανονικότητα του κράτους μας. Αυτό που δικαιούμαστε: Μια ελεύθερη και ενωμένη πατρίδα. Τα λόγια είναι εύκολα. Σήμερα όμως, αυτό που μετρά είναι οι πράξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE