Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Ερευνα άρχισε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για το μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα που πωλείται στο διαδίκτυο.
 


Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι έδωσε εντολή ν’ αρχίσει έρευνα για το θέμα.
 
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αστυνομία της Δημοκρατίας, μετά από σχετικό αίτημα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει ειδοποιήσει σχετικά την Ιντερπόλ για να σταματήσει η ηλεκτρονική πώληση και επικαλείται ε/κ δημοσιεύματα πως το μαρμάρινο κομμάτι πωλούσε στο e bay άτομο ρωσικής καταγωγής για 85 δολάρια. Σημειώνεται επίσης ότι μετά από λίγο το συγκεκριμένο μαρμάρινο κομμάτι δεν υπήρχε διαθέσιμο προς πώληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE