Προσπάθησαν ν' απαγάγουν ανήλικους στη Λεμεσό - Με παρέμβαση πολίτη ήρθε η σύλληψή τους

Προσπάθησαν ν' απαγάγουν ανήλικους στη Λεμεσό - Με παρέμβαση πολίτη ήρθε η σύλληψή τους

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγούνται δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες βράδυ, μετά από καταγγελία για υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικου στην περιοχή του παλιού λιμανιού της  Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αργά χθες το απόγευμα, οι δυο ύποπτοι φέρεται να προσέγγισαν ομάδα παιδιών, 8 με 11 χρόνων, που έπαιζαν στην πλατεία του παλιού λιμανιού. Αναφέροντας ότι διαθέτουν στο όχημα τους φανέλες με ποδοσφαιρικούς αστέρες, οι δυο φέρεται να επιχείρησαν να οδηγήσουν ένα από τα παιδιά στο χώρο στάθμευσης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χάλασε» παράνομο πόκερ η αστυνομία - Καταγγέλθηκαν 14 άτομα
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE