Έξω από το Προεδρικό οι εστιάτορες: «Ούτε μια μέρα περισσότερο δεν αντέχει η βιομηχανία να μείνει κλειστή»

Έξω από το Προεδρικό οι εστιάτορες: «Ούτε μια μέρα περισσότερο δεν αντέχει η βιομηχανία να μείνει κλειστή»

«Ούτε μια μέρα περισσότερο δεν αντέχει η βιομηχανία να μείνει κλειστή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων αναψυχής, Φάνος Λεβέντης.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής πραγματοποίησε ειρηνική και συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας με πορεία οχημάτων από το νέο ΓΣΠ προς το Προεδρικό και τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Επέδωσαν υπόμνημα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Λενέντης έκανε λόγο για άδικη μεταχείριση που έτυχε η βιομηχανία των κέντρων αναψυχής καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας,  κατά την οποία αδίκως στοχοποιήθηκε από τους ειδικούς και την πολιτεία, προκαλώντας τεράστιες οικονομικές ζημιές, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την επιβίωση πολλών επιχειρήσεων είτε μικρών είτε μεγάλων και βέβαια με πενιχρή οικονομική για πολλούς στήριξη από το κράτος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE