ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σχεδίαζε ένα μήνα να σκοτώσει την οικογένεια του ο 59χρονος πατέρας – Άμεση παραπομπή στο Κακουργιοδικείο μετά την ομολογία του

Σχεδίαζε ένα μήνα να σκοτώσει την οικογένεια του ο 59χρονος πατέρας – Άμεση παραπομπή στο Κακουργιοδικείο μετά την ομολογία του

Σε καταχώρηση της υπόθεσης για το διπλό φονικό προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Το Δικαστήριο προχώρησε σε άμεση παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για τις 16 Μαρτίου, όπου ο 59χρονος Κωστάκης Γιάγκου θα κατηγορηθεί για δύο φόνους εκ προμελέτης, απόπειρα φόνου και σωρεία καταγγελιών που αφορούν μαχαιροφορία, επίθεση σε αστυνομικούς κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 59χρονος σχεδίαζε το φρικτό έγκλημα τον τελευταίο μήνα, έχοντας στο μυαλό του να σκοτώσει τα τρία μέλη της οικογένειας του. Όπως ανάφερε στους ανακριτές είχε σκοπό να το κάνει και κάποια μέρα ήταν να γίνει.

Εντύπωση στην υπόθεση προκαλεί ότι τα αίτια του διπλού φονικού δεν είναι τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά όπως ο ίδιος ομολόγησε η οικογένεια του αγανακτισμένη από τους καυγάδες που είχαν μεταξύ τους τον απείλησαν πως θα τον κλείσουν στο ψυχιατρείο.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, ο 59χρονος επέφερε τον θάνατο με πολλαπλές μαχαιριές στην 52χρονη σύζυγο του Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο γιο του Στέλιο Γιάγκου, από τα χέρια του γλύτωσε με τραύματα από συρματόσχοινο με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει και με μαχαίρι στο λαιμό, ο 25χρονος γιος του.

Ο 25χρονος γιος του όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, έδωσε οπτικογραφημένη κατάθεση στους ανακριτές με την θεία του και τον δικηγόρο υπεράσπισης της οικογένειας να ζητούν την προστασία του και όχι μόνο την οικονομική στήριξη από το κράτος.

Παράλληλα οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του 59χρονου τρομάζουν, αφού σε ηλικία 15 χρονών σκότωσε  με στιλέτο την 10χρονη ανηψιά του καρφώνοντας της 17 φορές στο στομάχι και στο στήθος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top