Covid μακράς διάρκειας: Ποια είναι τα συμπτώματα στα παιδιά

Covid μακράς διάρκειας: Ποια είναι τα συμπτώματα στα παιδιά

Η λοίμωξη από κορονοϊό με συμπτώματα που επιμένουν επί εβδομάδες ή και μήνες, γνωστή ως «μακρά Covid-19», μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και σε παιδιά, όχι μόνο σε ενήλικες, σύμφωνα με μία νέα μικρή ιταλική επιστημονική έρευνα.

 

Οι γιατροί ενός μεγάλου πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Ρώμης παρακολούθησαν την εξέλιξη 129 παιδιών και εφήβων με Covid-19.

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE