Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Κύπρος: Ανέκοψαν 25χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Υπόθεση οδήγησης  υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά την ανακοπή οχήματος με οδηγό 25χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες το απόγευμα μέλη της Τροχαίας Πάφου στην οδό Γεωργίου Χριστοφόρου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονο αλλοδαπό.

Σε προκαταρκτική εξέταση ναρκωτικών ουσιών διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος  είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και η εξέταση κατέδειξε θετική ένδειξη. Στην συνέχεια του έγινε πρόσθετο δείγμα το οποίο στάλθηκε στο Χημείο για επιστημονικές εξετάσεις . 

Ακολούθως το όχημα μεταφέρθηκε και κρατήθηκε για φύλαξη στην Τροχαία Πάφου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE