Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Περνά από χειρουργείο ο Αστυνομικός

Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Περνά από χειρουργείο ο Αστυνομικός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες (27/2) στη Λεμεσό, κοντά στις 19:40, όταν όχημα που οδηγούσε 20χρονη προσέκρουσε σε μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύγκρουση έγινε όταν η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να στρίψει δεξιά στην οδό Κολωνακίου.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ο μοτοσικλετιστής που μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξί πόδι και χέρι.

Ο μοτοσικλετιστής – αστυνομικός στο επάγγελμα – βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ σήμερα (28/2) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι διενεργήθηκε έλεγχος για αλκοόλ και στους δύο οδηγούς, με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE