Η πρόσκληση Γκουτέρες για την πενταμερή έφτασε στον Τατάρ

Η πρόσκληση Γκουτέρες για την πενταμερή έφτασε στον Τατάρ

Η πρόσκληση του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες για την άτυπη πενταμερή διάσκεψη για την Κύπρο στο τέλος Απριλίου στη Γενεύη, έχει φτάσει στον Τ/κ ηγέτη, αναφέρει σε γραπτή της δήλωση εκπρόσωπός του, Μπερνά Τσελίκ Ντογρούγιολ.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Ντογρούγιολ αναφέρει ότι στην επιστολή Γκουτέρες σημειώνει πως στόχος της άτυπης διάσκεψης είναι να διαπιστωθεί εάν, για να μπορέσουν να αρχίσουν επίσημες διαπραγματεύσεις, υπάρχει ή όχι κοινό έδαφος μεταξύ των πλευρών.
 
Η εκπρόσωπος του Ερσίν Τατάρ αναφέρει ότι την θετική απάντηση του Τ/κ ηγέτη στην πρόσκληση του ΓΓ του ΟΗΕ θα μεταφερθεί στον κ. Γκουτέρες μέσω της αντιπροσωπείας του ψευδοκράτους στην Νέα Υόρκη, αύριο, 1η Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE