Βίκτωρας Παπαδόπουλος: ''Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ, δεν αποφεύγει τον δρόμο του λαϊκισμού''

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: ''Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ, δεν αποφεύγει τον δρόμο του λαϊκισμού''

Γραπτή απάντηση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ για την πανδημία

Το ΑΚΕΛ είτε δεν αντιλαμβάνεται τί ακριβώς γίνεται με την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη, και φυσικά και στην Κύπρο, είτε οι ανάγκες της  προεκλογικής του εκστρατείας τίθενται υπεράνω της σύμπνοιας που θα πρέπει να υπάρχει στη μάχη κατά της πανδημίας.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είχε την ευκαιρία να ακούσει τους επιδημιολόγους και να υποβάλει τις ερωτήσεις του, οι οποίες απαντήθηκαν πλήρως από τους επιστήμονες και από τον Υπουργό Υγείας.

Δυστυχώς, το ΑΚΕΛ, όπως και στην αρχή της πανδημίας με την περίπτωση του ελέγχου των οδοφραγμάτων, δεν αποφεύγει τον δρόμο του λαϊκισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Παναπεργία για ΑΤΑ: Ποιους τομείς θα επηρεάσει - Η έκκληση του Υπ. Εργασίας και οι θέσεις των συντεχνιών

Σε παναπεργία στις 11 Σεπτεμβρίου προχωρούν οι συντεχνίες για την ΑΤΑ. Στην πανσυνδικαλιστική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο οίκημα της ΠΕΟ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11πμ μέχρι τις 2μμ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE