ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν

Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Μίλαν στην έδρα της Ρόμα.

 

Τεράστιο διπλό με 2-1 πήρε η Μίλαν στην έδρα της Ρόμα κι έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ ο Ιμπραΐμοβιτς έβαλε την προβολή και ο Μαντσίι έσωσε στη γραμμή και στην επαναφορά Τόμορι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς απείλησε με φοβερό τακουνάκι μετά και από γκάφα του Λόπεθ, ενώ στο 10’ η Μίλαν σκόραρε ξανά με τον Σουηδό σταρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 22ο λεπτό ο Μαγιοράλ βρήκε τον Βερετού που έκανε το σουτ από το πέναλτι αλλά είδε τον Ντοναρούμα να σώζει, ενώ στο 27’ μετά από κόρνερ του Τσαλχάνογλου ο Κίερ πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Λόπεθ.

Στο 28’ μετά από κόρνερ του Μχιταριάν, ο Μαντσίνι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ και στο 33’ ο Λόπε έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Ρέμπιτς.

Στο 35’ ο Ρέμπιτς έβγαλε για τον Σελεμέκερς αλλά ο Λόπεθ πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και στο 36’ η Ρόμα βγήκε στην κόντρα αλλά ο Ντοναρούμα νίκησε τον Πελεγκρίνι που στη συνέχεια κόπηκε από τον Καλάμπρια.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 38’ ο Μχιταριάν προσπάθησε να κρεμάσει τον Ντοναρούμα αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω και στο 41’ η Μίλαν κέρδισε πέναλτι και ο Κεσί το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Στο 49ο λεπτό ο Ντίαθ άνοιξε αριστερά στον Ερναντές που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο και στην κόντρα ο Βερετού με απίθανο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 54ο λεπτό ο Βερετού έβγαλε όμορφα στον Μαγιοράλ που έκανε το πλασέ αλλά κόπηκε απ’ τον Κίερ και στο 58’ ο Λόπεθ έδιωξε λανθασμένα η Μίλαν έκλεψε στο κέντρο και ο Σελεμέκερς; πέρασε κάθετα τον Ρέμπιτς, Εκείνος έκανε φοβερό ρολάρισμα στο ύψος της περιοχής και από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

Στο 72’ ο Πέρες έκανε το γύρισμα για τον Μχιταριάν που έπιασε το σουτ από αριστερά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 80’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ελ Σααραουί.

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Φάτσιο (62’ Πέρες), Μαντσίνι, Σπινάτσολα, Κάρσντορπ, Μχιταριάν, Βερετού (79’ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Βιγιάρ (70’ Ελ Σααραουί), Μαγιοράλ (79’ Πέδρο)

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κίερ, Καλάμπρια, Τόμορι, Ερναντές, Τσαλχάνογλου (46’ Μπραΐμ Ντίαθ), Κεσί, Σελεμέκερς (83′ Καστιγιέχο), Τονάλι (83′ Μεϊτέ), Ιμπραΐμοβιτς (56’ Λεάο), Ρέμπιτς (67’ Κρούνιτς)

SERIE A’-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Παραμένει στο κυνήγι της Ίντερ και του πρωταθλήματος η Μίλαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top