Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Ο κ Κυριακού μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» εικάζει ότι στο μέλλον το συγκεκριμένο τραγούδι θα ακούγεται σε σατανιστικές τελετές.
«Όταν θα δει κάποτε το ΡΙΚ ή θα ακούσει ότι τραγούδι αυτό χρησιμοποιήθηκε σε σατανιστικές τελετές, να μην εκπλαγούν» και συμπλήρωσε ότι «Οι στίχοι του τραγουδιού πάνε γάντι σε τέτοιου είδους τελετές»
Υπάρχουν εκφράσεις λχ «Έχω δώσει την καρδιά μου στον διάβολο γιατί μου λέει ότι είμαι ο Άγγελός του. Δεν αντέδρασαν μόνο οι Θεολόγοι αλλά και πολύ κόσμος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιστεύω ότι το ΡΙΚ πρέπει να αποσύρει το τραγούδι . Όταν λαμβάνουμε μέρος σε ένα διαγωνισμό, υποτίθεται ότι προάγουμε τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας. Αυτό δεν συνέβη»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




