Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Μπαρτομέου!

Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Μπαρτομέου!

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μετά την παρουσία στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για αναζήτηση στοιχείων αναφορικά με το Barcagate που αφορά το θέμα με τα social media!

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, αφού έχει παραιτηθεί από καιρό με αποτέλεσμα να αναμένονται εκλογές για τη νέα διοίκηση του κλαμπ, μαζί με τον άλλοτε CEO του συλλόγου, Όσκαρ Γκράου, αλλά και τον Ρομάν Πόντι (υπεύθυνο νομικού τμήματος της ομάδας), έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία της Καταλονίας.

Οι Αρχές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» για να ψάξουν στοιχεία και να περάσουν από ανάκριση υπαλλήλους του συλλόγου, αναφορικά με το Barcagate και την πρόσληψη εταιρείας ώστε μέσω social media να σχολιάζονται αρνητικά παίκτες της ομάδας και αντίπαλοι του Μπαρτομέου.

Ο τελευταίος συνελήφθη στο σπίτι του, όπου επίσης βρέθηκε η Αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης του Barcagate.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Μπαρτομέου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE