Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Δείτε πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι τους στην Βουλγαρία

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Δείτε πρώτη φορά το πολυτελές σπίτι τους στην Βουλγαρία

DATA[

Ο Πιέρος Σωτηρίου πριν από μερικές βδομάδες πήρε πανηγυρική μεταγραφή στην ομάδα του Λουντογκόρετς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας είναι πλέον μόνιμος κάτοικος της Βουλγαρίας και εκεί βρισκόταν μέχρι και πριν μερικές ώρες η σύζυγός του Μαρία Κορτζιά και ο γιος τους Σοφοκλής.

Η σημερινή μέρα ήταν χαλαρωτική και ο Πιέρος Σωτηρίου απόλαυσε ποδόσφαιρο άλλων ευρωπαϊκών χωρών από το σαλόνι του σπιτιού του! Με ένα insta story μας έδειξε πρώτη φορά το πολυτελές εσωτερικό του νέου του σπιτιού στη Βουλγαρία. Δείτε το:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE