Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
«Δώσαμε έναν άνισο αγώνα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες μου έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν πολύ καλά και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, παρότι πιστεύω πως έπρεπε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, χωρίς να μειώνω την προσπάθεια της Ανόρθωσης, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δυστυχώς το VAR, παρόλο που είναι πολύ σημαντικό, αφήνει το περιθώριο η ίδια φάση να κριθεί διαφορετικά και παραδόξως αυτό συμβαίνει πάντα εις βάρος μας».
The post Πετράκης: «Δώσαμε έναν άνισο αγώνα – Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο» – Τι είπε για το VAR appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις