Τον «συνέλαβε» ο φακός να λέει «σκάσε» τον Τιμόθεο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον «συνέλαβε» ο φακός να λέει «σκάσε» τον Τιμόθεο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Απόλλωνα τα έχουν με τη διαιτησία του ψεσινού αγώνα με την Ανόρθωση, ήταν πυρ και μανία με δηλώσεις του στην Cablenet μετά τον αγώνα ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης.

Τα έχουν με τον διαιτητή Τιμόθεο Χριστοφή και για ένα άλλο λόγο.

Τον «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός, να λέει τη λέξη «σκάσε» προς άνθρωπο που ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα, με τη λήξη της αναμέτρησης.

Υποστηρίζουν μάλιστα πως ο διεθνής ρεφ, απευθυνόταν στον προπονητή τους Γιάννη Πετράκη.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε πριν από λίγα λεπτά ο επίσημος Απόλλωνας, μαζί με το εξής καυστικό σχόλιο:

«”ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΣΕ ΣΚΑΣΕ”! Για πολλοστή φορά ο Τιμόθεος Χριστοφή επιδεικνύει τον “σεβασμό” του και τη “συμπάθεια” του προς τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα.

Αυτό είναι το επίπεδο ενός διεθνή διαιτητή.

Εύγε!».

Π.Χ.

The post Τον «συνέλαβε» ο φακός να λέει «σκάσε» τον Τιμόθεο… (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE