Έκπληξη με Nίκο Μουτσινά: Πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor

Έκπληξη με Nίκο Μουτσινά: Πάει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor

Μια μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως ετοιμάζει η παραγωγή του Survivor στους συμμετέχοντες για το πάρτι της ένωσης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Πρω1νού” και του Αλέξη Μίχα, η Acun Medya επιθυμεί να στείλει στον Άγιο Δομίνικο τον Νίκο Μουτσινά.  Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο παρουσιαστής δέχτηκε πρόταση για να κάνει μια γκέστ εμφάνιση στο ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα στο επεισόδιο που οι δύο ομάδες θα ενωθούν.

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικός και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Εάν αυτό γίνει, τότε θα προγραμματιστεί για τις μέρες του Πάσχα, τις οποίες ο παρουσιαστής κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την εκπομπή του. Δείτε το πιο κάτω βίντεο απο το faysbook.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.