Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ

Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε πως θέλει τον Σαλάχ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα επικοινωνήσει με τη Λίβερπουλ μέσα στον Μάρτιο!

Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ, αφού εκτός απροόπτου ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των Κόκκινων και λογικά και το ξεκίνημα της Premier League. Ο εκλέκτορας της Εθνικής Αιγύπτου U-23, Σάκλι Γκαρίμπο, ανακοίνωσε ότι έχει συμπεριλάβει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στα πλάνα του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το επιβεβαίωσε η Αίγυπτος και μέσα στον Μάρτιο θα το ανακοινώσουν στη Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε, πως οι Αγώνες θα διεξαχθούν στο Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι και το ποδοσφαιρικό τουρνουά θα λάβει χώρα στο διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου. Ο Σαλάχ, ο Ελ Σαραουί και δυο τερματοφύλακες θα είναι οι επιλογές του Γκαρίμπο για ηλικίες άνω των 23 ετών!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Άσχημα νέα για Λίβερπουλ: Χάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας ο Σαλάχ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE