ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ…

Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ…

Αναφερθήκαμε και χθες στο ότι οι πλείστοι οπαδοί του Απόλλωνα, ήταν ικανοποιημένοι από την διαχείριση που έκανε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Γιάννης Πετράκης.

Όπως φυσικά και από τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές, σε σχέση και με το ότι ήταν λιγότεροι στο γήπεδο για ενάμισι ημίχρονο.

Το πιο μεγάλο στοίχημα (μέχρι το επόμενο) είναι να καταφέρει η ομάδα, να τερματίσει τον αρνητικό απολογισμό που είχε στα δυο ντέρμπι με την συμπολίτισσα της ΑΕΛ, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ως γνωστό, οι κυανόλευκοι γνώρισαν ισάριθμες ήττες από την αιώνια αντίπαλο τους. Μάλιστα πριν δυο εβδομάδες, όταν έχασαν με τραγική εμφάνιση, είχε δεχθεί σκληρή και ανηλεή κριτική ο Πετράκης, με τη διοίκηση (αν και δεν το παραδέχθηκαν) να σκέφτονται ακόμα και το σενάριο αποδέσμευσης του.

Επανέρχονται οι Σακέτι (θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι βασικός) και Μπένσοπ στο ντέρμπι της Δευτέρας. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Γκεριέ. Αξιοσημείωτο ότι κι οι τρεις καθαρόαιμοι αριστεροί μπακ, δέχθηκαν κόκκινη στο φετινό πρωτάθλημα…

Ο Γιώργος Βασιλείου είχε αποβληθεί στο παιχνίδι του Β’ γύρου με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», ο Μαλεκκίδης στο παιχνίδι με την ΑΕΚ πριν τρεις εβδομάδες στη Λεμεσό. Ένας εκ των δυο θα καλύψει το αριστερό άκρο, στο ντέρμπι με τους γαλαζοκίτρινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Οι παίχτες κι ο Πετράκης «ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ» τα εύσημα!

The post Κέρδισε ΠΟΝΤΟΥΣ ο Πετράκης! Το μεγάλο ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ΑΕΛ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top