Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ!

Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ!

 

Η ομάδα του Μιλάνου θέλει τον 29χρονο διεθνή Ολλανδόμέσο για να πάρει τη θέση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αναμένεται να φύγει από τους «νερατζούρι».

Ο Βαϊνάλντουμ, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2016, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και αποφάσισε να παραμείνει στο «Άνφιλντ» έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του “Mediaset”, η Ίντερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή άσο, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 25 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.