Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: To κράξιμο απο τους followers της μετά την εξόρμηση στον Παρνασσό εν μέσω πανδημίας (βιντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει υπέροχες στιγμές στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, η πληθωρική παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media για την απόφασή της να κάνει διακοπές, εν μέσω πανδημίας και lockdown.

Αυτό είχε ως συνέπεια να πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram. “Δεν προκαλεί;” της απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον Δημήτρη Παπανώτα να σχολιάζει με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

“Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες” απάντησε έξαλλος ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πηγή: www.tlife.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE