ΚΟΣΜΟΣ

«Ελαφρώς βελτιωμένη» η υγεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά με πόνους

«Ελαφρώς βελτιωμένη» η υγεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά με πόνους

Η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα είπε σε εθελόντρια εμβολιαστικού κέντρου ότι η κατάσταση της υγείας του 99χρονου πεθερού της Πρίγκιπα Φίλιππου έχει «ελαφρώς βελτιωθεί».


Ο Δούκας του Εδιμβούργου νοσηλεύεται εδώ και 16 ημέρες λόγω λοίμωξης. Την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στο νοσοκομείο St Bartholomew’s στο Σίτυ του Λονδίνου.

Η ανακοίνωση του Παλατιού ανέφερε ότι ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ θα παρακολουθείται έως τουλάχιστον το τέλος της εβδομάδας για τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί αλλά και για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση.

Η Καμίλα επισκεπτόταν σήμερα εμβολιαστικό κέντρο στο Κρόιντον του νοτίου Λονδίνου όταν ρωτήθηκε από εθελόντρια για τη πορεία της υγείας του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Πέρα από την ελαφριά βελτίωση, αποκάλυψε ότι κάποιες στιγμής ο Δούκας του Εδιμβούργου αισθάνεται πόνους. Πρόσθεσε ότι η βασιλική οικογένεια «κρατά σταυρωμένα τα δάχτυλα», ευχόμενη δηλαδή ταχεία ανάρρωσή του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top