Ανακοίνωση με… γενικολογίες και για την «ταμπακιέρα» ΤΙΠΟΤΑ

Ανακοίνωση με… γενικολογίες και για την «ταμπακιέρα» ΤΙΠΟΤΑ

Η ΚΟΠ έβγαλε ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της σημερινής έκτακτης συνεδρίας της Ε.Ε. όπου είχε ως μοναδικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία, αλλά επί της ουσίας δεν λέει το παραμικρό!

Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοούμε: Ανακοίνωση-δέσμευση από την ΚΟΠ μετά τη σημερινή σύσκεψη για τη διαιτησία

Πρόκειται για μία ανακοίνωση με… γενικολογίες, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για το θέμα που… “καίει” τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλο από το αν θα έρθουν τελικά ή δεν θα έρθουν ξένοι διαιτητές ή/και VARίστες!

Ι.Ι.

The post Ανακοίνωση με… γενικολογίες και για την «ταμπακιέρα» ΤΙΠΟΤΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE