Kέρκεζ: «Καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τελείωσε τίποτε»

Kέρκεζ: «Καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τελείωσε τίποτε»

Όλα όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ, προπονητής της ΑΕΛ, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε και πριν. Θέλαμε να έχουμε το μηδέν πίσω. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τελείωσε τίποτε. Εμείς θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και πρέπει να προκριθούμε στον ημιτελικό. Ξέρω εγώ και οι παίκτες μου τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και στο τέλος σκοράραμε. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο και για το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς τώρα έχουμε ντέρμπι και αυτό πρέπει να δούμε».

The post Kέρκεζ: «Καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τελείωσε τίποτε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Βουλευτικές: ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ-Οικολόγοι- Μάχη επιβίωσης στην τελική ευθεία των εκλογών

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει εισέλθει στην τελική ευθεία, το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται πλέον στους ισχυρούς παίκτες του πολιτικού σκηνικού. Αντίθετα, η πιο σκληρή και αβέβαιη μάχη δίνεται από τα μικρά κόμματα, τα οποία βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα ωμό δίλημμα: κοινοβουλευτική επιβίωση ή πολιτική περιθωριοποίηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE