Λάζος: «Υπάρχει απογοήτευση – Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κανέναν»

Λάζος: «Υπάρχει απογοήτευση – Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κανέναν»

Δείτε τι δήλωσε στην Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο, κόντρα στην ΑΕΛ, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης στο κύπελλο, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος.

Αναλυτικά:

«Μας αδικεί κατάφορα το σημερινό αποτέλεσμα. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τόσο αμυντικά δεν κινδυνέψαμε καθόλου, όσο και επιθετικά που βρήκαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε επίσης τη μεγάλη ευκαιρία στο 0-0. Δεν καταφέραμε και καλούμαστε να ανατρέψουμε ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα. Υπάρχει απογοήτευση και στα παιδιά γιατί σε ένα παιχνίδι που άξιζες κάτι περισσότερο έληξε με ένα προβάδισμα ασφαλείας για την ΑΕΛ. Από την άλλη όταν ανταγωνίζεσαι μια ομάδα σαν την ΑΕΛ που είναι διεκδικεί το πρωτάθλημα είναι σημαντικό και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες».

Αν έδωσε απαντήσεις η Νέα Σαλαμίνα με αυτή την εμφάνιση: «Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κανένα. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και έχω πει πολλές φορές ότι η χρονιά είναι ιδιαίτερη και θεωρώ πως αν δεν περάσαμε αυτά που περάσαμε δεν θα βρισκόμασταν σε καμιά περίπτωση στο δεύτερο γκρουπ. Παίξαμε 8 λιγότερα παιχνίδια φέτος λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού και άλλων καταστάσεων».

The post Λάζος: «Υπάρχει απογοήτευση – Δεν έχουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κανέναν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE