Μαέ: «Τίποτα δεν τελείωσε-Δεν ξέρω αν θα σκοράρω δύο γκολ ενάντια στον Απόλλωνα αλλά θέλω να κερδίσω»

Μαέ: «Τίποτα δεν τελείωσε-Δεν ξέρω αν θα σκοράρω δύο γκολ ενάντια στον Απόλλωνα αλλά θέλω να κερδίσω»

Όλα όσα είπε στην κάμερα της Cytavision, ο Ράιν Μαέ, μετά το τέλος της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Οι δηλώσεις του: 

«Στόχος μας αρχικά ήταν να κρατήσουμε πίσω το μηδέν. Το ότι σκοράρουμε δύο γκολ είναι πολύ καλό για τον επόμενο αγώνα μεταξύ μας. Βέβαια δεν τελείωσε τίποτα και πλέον βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν έχω σκοράρει ξανά στην καριέρα μου δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο. Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και κερδίσαμε με 2-0 είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν θα σκοράρω δύο γκολ τη Δευτέρα ενάντια στον Απόλλωνα αλλά όπως όλη η ομάδα θέλω να κερδίσω».

The post Μαέ: «Τίποτα δεν τελείωσε-Δεν ξέρω αν θα σκοράρω δύο γκολ ενάντια στον Απόλλωνα αλλά θέλω να κερδίσω» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE