Συναγερμός στη Σουηδία: Πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός στη Σουηδία: Πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σουηδία όπου υπάρχουν πολλοί τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι.

‘Οπως διαβάζουμε στο Newsit.gr που αναμεταδίδει την είδηση, η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Βετλάντα και οι Αρχές εκφράζουν φόβους μήπως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα. Οι τραυματίες από την επίθεση είναι τουλάχιστον 8 και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. 

Βασικός ύποπτος για την επίθεση είναι ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE