ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με σημαντικά ζητήματα

ΕΔΕΚ: Τα κόμματα ασχολούνται με το ταξίδι του ΠτΔ αντί με  σημαντικά ζητήματα

Για «προεκλογικούς λόγους» αποπροσανατολίζονται από τα σημαντικά ζητήματα κι ασχολούνται με το ταξίδι του Προέδρου Αναστασιάδη τα κόμματα λέγει η ΕΔΕΚ μέσα από ανακοίνωση της.

 

«Αντί η αντιπαράθεση των κομμάτων να περιστρέφεται γύρω από τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Κύπριο πολίτη όπως η πορεία του κυπριακού μέσα  από την επερχόμενη Πενταμερή Διάσκεψη ή τους τρόπους επανεκκίνησης της οικονομίας, ή τα σκάνδαλα του  τραπεζικού τομέα και τις αυθαίρετες εκποιήσεις των περιουσιών αδύνατων οικονομικά πολιτών,  κάποιοι επιμένουν για προεκλογικούς προφανώς στόχους, να μεταφέρουν τη συζήτηση γύρω από ένα ιδιωτικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει η ΕΔΕΚ στην ανακοίνωση της.

 «Αυτό που είναι σημαντικό και η ΕΔΕΚ επιμένει είναι στην πλήρη διερεύνηση του προγράμματος πολιτογραφήσεων  και η απόδοση των πειθαρχικών, ποινικών ή πολιτικών ευθυνών σε όσους εμπλέκονται σε αυτό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.