To παρασκήνιο πίσω από το δωρεάν ταξίδι της οικογένειας Ν. Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

To παρασκήνιο πίσω από το δωρεάν ταξίδι της οικογένειας Ν. Αναστασιάδη στις Σεϋχέλλες

Συνεχίστηκε ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών Πέμπτη 4/3 η συζήτηση για το δεύτερο προσωπικό ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Σεϋχέλλες με το τζετ του Σαουδάραβα σεΐχη και όλα τα ζητήματα που ενδεχομένως αναφύονται και άπτονται δημόσιου συμφέροντος και σοβαρών πολιτικών ευθυνών.

Όπως εξηγήθηκε στους Βουλευτές της επιτροπής ο Νίκος Αναστασιάδης ταξίδεψε δύο φορές για τις Σεϋχέλλες, το πρώτο ταξίδι το 2015 το οποίο κάλυψε ο ίδιος το κόστος ενώ για το 2018 ταξίδεψε «δωρεάν» μετά από «φιλική χειρονομία» του Σαουδάραβα.

Συγκεκριμένα ειπώθηκε ότι το αεροσκάφος του Σαουδάραβα θα εκτελούσε πτήση για τις Σεϋχέλλες ώστε να παραλάβει άτομα της οικογένειας του σεΐχη που παραθέριζαν στο νησί και έτσι ουσιαστικά πρότεινε στο Νίκο Αναστασιάδη αφού υπήρχε αυτή η προγραμματισμένη πτήση να τους μεταφέρει και αυτούς ώστε να μην «μπλέξουν» με εμπορικές πτήσεις με ενδιάμεσες στάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE