«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί!

«Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί!

Ο Μαριάνο υπέστη μυϊκό τραυματισμό και χάνει το καθοριστικό ντέρμπι της Ρεάλ με την Ατλέτικο.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 42 (!) τραυματισμούς συμπλήρωσε πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή περίοδο. Ο τελευταίος άτυχος ήταν ο Μαριάνο Ντίαθ, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο ισόπαλο 1-1 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ισπανός επιθετικός θα χάσει σίγουρα το καθοριστικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο της La Liga, Ατλέτικο (Κυριακή 7/3, 17:15, Cosmote Sport 2 HD) και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την ρεβάνς με την Αταλάντα για το Champions League, σε λιγότερες από δύο εβδομάδες.

Στο ντέρμπι με τους Ροχιμπλάνκος, πάντως, αναμένεται να δώσει το παρών ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Ροντρίγκο, δίνοντας εναλλακτικές στον Ζινεντίν Ζιντάν για την επιθετική γραμμή. Στο απουσιολόγιο του Ζιζού παραμένουν Ντάνι Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος και Εντέν Αζάρ.

The post «Νοσοκομείο» η Ρεάλ: Έφτασαν τους 42 οι τραυματισμοί! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE