Τον έκανε ασήκωτο στο ξύλο επειδή οι κεφτέδες ήταν καυτεροί

Τον έκανε ασήκωτο στο ξύλο επειδή οι κεφτέδες ήταν καυτεροί

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Τουρκία, όταν ένα πελάτης έδειρε εργαζόμενο επειδή οι κεφτέδες ήταν καυτεροί.

Σε ρινγκ μετέτρεψε πελάτης ένα εστιατόριο στην Τουρκία ξεσπώντας με μανία πάνω σε εργαζόμενο. Ο λόγος; Οι κεφτέδες που του σέρβιρε ήταν καυτεροί.

Ο πελάτης παρήγγειλε κεφτέδες αλλά ζήτησε να μην είναι καυτεροί. Όταν όμως έφαγε μια δυο μπουκές του φάνηκε ότι έκαιγαν, με αποτέλεσμα να μην πληρώσει ο υπάλληλος.

Ο πελάτης σε έξαλλη κατάσταση, αφού πέταξε τα χρήματα στον εργαζόμενο, άρχισε να τον γρονθοκοπεί με μανία στο πρόσωπο. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό και ο υπάλληλος του εστιατορίου υπέβαλλε καταγγελία στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.