Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Χειροπέδες σε 40χρονο που καλλιεργούσε κάνναβη στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών, για την οποία συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων, διερευνά το Κλιμάκιο της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην Πάφο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 40χρονο λίγο πριν τις 7.00 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάφου και τον ανέκοψαν για έλεγχο. Ακολούθησε έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία και όχημά του, όπου ανευρέθηκαν ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης, 16 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 40χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, με το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Πάφο να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE