Ποιον θα ΣΤΕΙΛΕΙ στη Λεμεσό ο Μάζιτς…

Ποιον θα ΣΤΕΙΛΕΙ στη Λεμεσό ο Μάζιτς…

Είναι σε εξέλιξη άγριο παρασκήνιο, για τον ορισμό του διαιτητή του ντέρμπι της Δευτέρας στο Τσίρειο.

Το αίτημα που διατύπωσε δημόσια ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης αμέσως μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση, για την κάθοδο ξένων διαιτητών, προς το παρών δεν «πέρασε» από την Εκτελεστική της ΚΟΠ.

Eίναι εύκολα αντιληπτό ότι στον Απόλλωνα, δεν επιθυμούν να δουν τη Δευτέρα στο Τσίρειο, κάποιο εκ των Τιμόθεου Χριστοφή και Γιώργο Νικολάου.

Για τους δυο προαναφερθέντες, εξέφρασαν σφοδρά παράπονα για αποφάσεις που έλαβαν στο παιχνίδι της περασμένης δευτέρας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Και απο πλευράς ΑΕΛ, δεν θέλουν να… δουν τον Νικόλα Νεοκλέους και κάποιους άλλους διαιτητές, στο ντέρμπι του Τσιρείου.

Εντός της ημέρας θα μάθουμε, ποιον θα επιλέξει ο Σέρβος αρχιδιαιτητής Μίροσλαβ Μάζιτς.

The post Ποιον θα ΣΤΕΙΛΕΙ στη Λεμεσό ο Μάζιτς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE