Ορθάνοιχτο παράθυρο για ξένους ρεφ – Η… προειδοποίηση Μάζιτς

Ορθάνοιχτο παράθυρο για ξένους ρεφ – Η… προειδοποίηση Μάζιτς

Συνάντηση με τους διαιτητές είχε προ ημερών ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς.

Εκεί, ο Σέρβος, είπε στους ρεφ τα λάθη τους και πως πλέον η πίεση αυξάνεται όχι μόνο στη διαιτησία αλλά και στον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

Μπορεί να μην αποφασίστηκε ότι θα έρθουν ξένες «σφυρίχτρες», ωστόσο, είναι η τελευταία ευκαιρία των Κύπριων, αφού το παράθυρο για να οριστούν τα εναπομείναντα παιχνίδια ξένοι διαιτητές, είναι… ορθάνοικτο.

Ο Μάζιτς, πέρασε το μήνυμα πως ανά πάσα στιγμή, όποτε του δοθεί το «πράσινο φως» θα φέρει στην Κύπρο ξένους ρεφ, ανάλογα με το πως θα ανταποκριθούν οι Κύπριοι και αν θα κάνουν «τρανταχτά» λάθη.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως πλέον, «τρίζει η καρέκλα» των διαιτητών μετά τα σοβαρά λάθη που έκαναν και ο κλοιός «στενεύει» επικίνδυνα.

The post Ορθάνοιχτο παράθυρο για ξένους ρεφ – Η… προειδοποίηση Μάζιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE