Ανάνηψη, μετά από εισαγγελική παρέμβαση, στον Κουφοντίνα που πάσχει από οξεία νεφρική ανεπάρκεια

Ανάνηψη, μετά από εισαγγελική παρέμβαση, στον Κουφοντίνα που πάσχει από οξεία νεφρική ανεπάρκεια

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια παρουσίασε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Λαμίας. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο Κουφοντίνας, ο οποίος βρίσκεται στην 56η μέρα απεργίας πείνας παρουσιάζει, πλέον, σημάδια οξείας νεφρικής ανεπάρκειας. «Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα», σημειώνεται.
 
Απο την πλευρά του ο γιατρός επιλογής του επικεφαλής της 17Ν, Θοδωρής Ζδούκος, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό σημείωσε ότι παρά τις εκκλήσεις του δεν του έχει επιτραπεί να επισκεφθεί τον ασθενή. «Μου είπαν ότι θέλουν να του τοποθετήσουν ορό για ενυδάτωση, όμως εκείνος αρνείται.

Μίλησα τηλεφωνικά μαζί του και προσπάθησα να του εξηγήσω κι εγώ την κατάσταση που έχει περιέλθει και ότι κινδυνεύει από μια μη αντιστρεπτή βλάβη. Θεωρεί ότι εμπαίζεται με πρωτοφανή τρόπο και μου είπε ότι επιμένει να μην πάρει κανένα υγρό. Αν θέλουν να τον τελειώσουν, να πάρουν την ευθύνη και να το κάνουν. Ζήτησα και σήμερα να πιέσουν οι γιατροί την διοίκηση του νοσοκομείου να δεχτεί να μας επιτρέψουν να πάμε επί τόπου. [...]Είμαστε δηλαδή σε αυτό το διάλογο, εγώ τους λέω να με αφήσουν να μεταβώ εκεί, αν μπορέσω να τον μεταπείσω, είμαστε στο σημείο μηδέν.[…] Σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν για να δώσουν λύση, ώστε να μη γίνουμε χώρα που θα έχει νεκρό απεργό πείνας», σημείωσε.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE