Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ…

Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ…

Την είχαν χαμένη από χέρι οι περισσότεροι την Καρμιώτισσα, στο χθεσινό παιχνίδι με την ΕΝΠ στο Παφιακό.

Κόντρα στις προβλέψεις η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού, κέρδισε τους βυσσινί με 4-2, στέλνοντας αν μη τι άλλο το μήνυμα, ότι δεν έχει ρίξει λευκή πετσέτα.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ήταν οι δυο σκόρερ Ρομό και Χατζηβασίλης και ο Μάριος Στυλιανού, που εξέπληξε ακόμα και τον προπονητή του, ανταποκρινόμενος πολύ ικανοποιητικά ως κεντρικός στόπερ.

Ειδικής αναφοράς αξίζει και ο 19χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Κίττος. Από τρίτος στο ξεκίνημα της χρονιάς, έγινε πρώτος στα τελευταία 3 παιχνίδια, λόγω των σοβαρών τραυματισμών του Κυριακίδη και Τούμπα.

Όχι μόνο «άρπαξε» την ευκαιρία, αλλά έδειξε ότι έχει μεγάλη προοπτική ανέλιξης. Οι σκάουτερ των μεγάλων ομάδων, λογικά δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τα προσόντα του «πιτσιρικά».

Φυσικά δεν είναι έτοιμος για πιο μεγάλο κλαμπ, αλλά αν «δουλευτεί» σωστά, έχει τα προσόντα να κάμει επαγγελματική καριέρα στην πρώτη κατηγορία.

The post Αξίζει να κάμουν «focus» στον 19χρονο Κίττο οι σκάουτερ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE