Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ!

Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ!

 

Να κάνει δικό της τον Ιμπραχίμα Κονάτε, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον περιζήτητους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη θέλει η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες» έχουν εκδηλώσει στην Λειψία, όπου και ανήκει ο παίκτης το ενδιαφέρον τους, για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, ο οποίος αν και 22χρονών μετρά ήδη 88 συμμετοχές.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα δίνει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην γερμανική ομάδα, τον Ντίνο Μαυροπάνο προκειμένου να κατεβάσει την τιμή του παίκτη, που κοστολογείται στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν στη Γερμανία, όπου και αγωνίζεται με την φανέλα της Στουτγκάρδης, στην οποία και έχει δοθεί δανεικός με τον ίδιο να μετρά 13 συμμετοχές.

Πηγή: Sdna.gr

The post Δίνει Μαυροπάνο για Κονατέ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE