Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Κλωναρίδη στον ΑΠΟΕΛ πριν την Ομόνοια

Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Κλωναρίδη στον ΑΠΟΕΛ πριν την Ομόνοια

Άσχημα μαντάτα για τον ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Πάφο εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, είδε κάτι, που δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί αφού την Τετάρτη (10/3), δίνει τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Ομόνοια για μια θέση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Παρόλα αυτά προέκυψε ένα σοβαρό ζήτημα αφού ο Βίκτωρ Κλωανρίδης, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 59′.

Ο Βελγοέλληνας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Ντονγκαλά.

Στον ΑΠΟΕΛ ευελπιστούν να μην είναι κάτι σοβαρό και να είναι διαθέσιμος για την «αιώνια» μάχη.

The post Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Κλωναρίδη στον ΑΠΟΕΛ πριν την Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE