Το είδαμε και αυτό στο Ομόνοια-Ανόρθωση: Εκτός για μισό λεπτό για να… αλλάξει παπούτσια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το είδαμε και αυτό στο Ομόνοια-Ανόρθωση: Εκτός για μισό λεπτό για να… αλλάξει παπούτσια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Κατά τη διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου, ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Τορνίκε Οκριασβίλι, πέρασε εκτός γηπέδου όπου έμεινε για μισό λεπτό περίπου για να αλλάξει τα παπούτσια του!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από την κάμερα του ThemaSports:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

The post Το είδαμε και αυτό στο Ομόνοια-Ανόρθωση: Εκτός για μισό λεπτό για να… αλλάξει παπούτσια! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE