ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Πολλές φορές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το ένστικτο της επιβίωσης της κάθε ομάδας»

Δημητρίου: «Πολλές φορές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το ένστικτο της επιβίωσης της κάθε ομάδας»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Εφόσον το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένους, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις συνεχώς, θα έρθουν και αυτά τα αποτελέσματα, οπότε όσο και αν μας στενοχωρεί, το δεχόμαστε και προχωράμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι ήμασταν η ομάδα που προσπαθούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης, οπότε το μεγαλύτερο διάστημα το αναλώσαμε στο να μπορέσουμε να φτιάξουμε ευκαιρίες.

Όπως είπε ο προπονητής μας, βγήκαν κάποιες ευκαιρίες και αυτοματισμοί, όμως κάπου υστερήσαμε στην τελική πάσα. Σίγουρα σημείο αναφοράς ήταν το δοκάρι και η μεγάλη ευκαιρία με τον Χούμποτσαν. Ήταν ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορεί να πει κανείς ποιο έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα. Ο προπονητής είπε ότι σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο και το κρατάμε. Πολλές φορές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το ένστικτο της επιβίωσης της κάθε ομάδας, είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέπεις.

Η Ανόρθωση για παράδειγμα ήρθε στο ΓΣΠ, ξέροντας ότι δεν πρέπει να χάσει, αφού αν έχανε σήμερα, θα ήταν δύσκολο να αντιδράσει στη συνέχεια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ασταμάτητα ντέρμπι και οι μέρες ξεκούρασης είναι ελάχιστες. Δεν σκεφτόμαστε τώρα κάτι περισσότερο, πέρα από το επόμενο στο κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».

The post Δημητρίου: «Πολλές φορές πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το ένστικτο της επιβίωσης της κάθε ομάδας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε και τραυμάτισε τον 42χρονο ποδηλάτη

• Διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο το 2χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

• Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό το όνομα προτείνει ως νέο για το κόμμα

• Νέα διαδικτυακή απάτη - Έτσι ξεγέλασαν 68χρονο και του απέσπασαν πέραν των 180 χιλιάδων ευρώ

• Εργάζεσαι με μερική απασχόληση; Μάθε ποια είναι τα δικαιώματα σου και οι υποχρεώσεις του εργοδότη

• Μελέτη ΠΟΥ: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ κινητών και καρκίνου του εγκεφάλου



Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Νέο, εντατικό γύρο διαβουλεύσεων για συλλογικές συμβάσεις ξενοδοχείων - Όσα ανακοίνωσε ο Υπ. Εργασίας

Την έναρξη νέου, εντατικού κύκλου διαβουλεύσεων μεταξύ εργοδοτών και συντεχνιών, με τη διαμεσολάβηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να συμφωνηθεί συλλογική σύμβαση για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός, Γιάννης Παναγιώτου, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα στο γραφείο του με τους κοινωνικούς εταίρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top