ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» στην οικία 41χρονου από την Αστυνομία – «Τσουχτερό» το ποσό που θα πληρώσει

Παράνομη κατοχή αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων είχε ως αποτέλεσμα 41χρονος Κύπριος να 'αδειάσει' τις τσέπες του μετά από σχετική διευθέτηση.


Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν σήμερα το πρωί, έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 41χρονου στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 87 πακέτα τσιγάρων, 76 πακέτα καπνού και 18 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών.

Στη συνέχεια, τα τεκμήρια παραλήφθηκαν από λειτουργό του Τμήματος Τελωνείων, ενώ η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την καταβολή του χρηματικού ποσού των 3.000 ευρώ, από τον 41χρονο.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE