Το μοίρασαν Ομόνοια Ψευδά και Διγενής Μόρφου

Το μοίρασαν Ομόνοια Ψευδά και Διγενής Μόρφου

Με την αναμέτρηση Ομόνοια Ψευδά – Διγενής Ακρίτας Μόρφου που έληξε ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε σήμερα η 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο 15ο λεπτό ο Ανδρέας Νεοφύτου άνοιξε το σκορ για τον Διγενή και στο 42ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπακάρ.

The post Το μοίρασαν Ομόνοια Ψευδά και Διγενής Μόρφου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE