Ένας άντρας συνελλήφθη να παριστάνει τον γιατρό σε κλινική στην πόλη Τσελιάμπινσκ.
Ωστόσο, το ψεύτικο δίπλωμα που χρησιμοποιούσε ο Μπόρις Κοντρασίν αποδείχθηκε το μικρότερο από τα εγκλήματά του, καθώς πριν δύο δεκαετίες είχε διαπράξει μια αιματηρή δολοφονία.
Και ενώ αυτή η ιστορία με το ψεύτικο δίπλωμα ιατρικής να είναι σκανδαλώδης από μόνη της, αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ο ψεύτικος γιατρός είχε μια παθολογική αδυναμία στο αίμα αφού όταν ήταν μόλις 16 ετών, δολοφόνησε έναν συμμαθητή του σε μια άνευ προγουμένου σκληρή και διεστραμένη διαδικασία.
Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, στο σχολείο δεν ήταν δημοφιλής. Το αντίθετο. Ηταν απόμακρος και αντικοινωνικός, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελετές μαύρης μαγείας. Αποκαλούσε μάλιστα τον εαυτό του «Βαρώνο φον Γκιντζέλ». Ζούσε με τον πατέρα του που ήταν ψυχίατρος και καθώς είχε πρόσβαση στα διάφορα ψυχοτρόπα φάρμακα που υπήρχαν στο σπίτι για τους ασθενείς που τον επισκέπτονταν, ο Μπόρις τα μοίραζε στους συμμαθητές του.
Κάποια μέρα έπεισε ένα συμμαθητή του να τον ακολουθήσει στο σπίτι όπου τον σκότωσε με μια θανατηφόρα δόση ηρεμιστικού φαρμάκου και στην συνέχεια τον διαμέλισε. Πρώτα έβγαλε το συκώτι για να το «δοκιμάσει». Σειρά είχε η καρδιά. Αρχικά την αφαίρεσε και μετά στράγγιξε το αίμα, το άδειασε σε κολωνάτο ποτήρι του κρασιού και το ήπιε. Επόμενη κίνηση ήταν να του βγάλει τα μάτια και να του κόψει τα χέρια βάζοντας τα σε βάζο με φορμόλη, ως απόδειξη της συμφωνίας που είχε κάνει με το διάβολο.
Ότι είχε απομείνει από το κατακρεουργημένο σώμα του άτυχου παιδιού, ο Μπόρις Κοντρασίν, το πέταξε στον κάδο απορριμάτων δίπλα στο σπίτι του, κάτι που οδήγησε στην σύλληψη του και την δεκαετή καταδίκη του σε ειδικό άσυλο, καθώς οι γιατροί απεφάνθησαν ότι ήταν ψυχικά ασθενής.
Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι ήταν αυτό που οδήγησε στην νέα σύλληψη του «ψευτογιατρού», αφού οι πληροφορίες από τα μέσα ενημερωσης είναι συγκεχυμένες.
Κάποια κάνουν λόγο για συμμαθητή του που τον αναγνώρισε μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο ενώ κάποια άλλα για ψυχίατρο που γνώριζε την υπόθεση Κοντρασίν από το παρελθόν και είδε το προφίλ του στο διαδίκτυο. Ο ίδιος άλλωστε, ήταν λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το όνομα «Γκιντζέλ».
Πηγή: huffingtonpost, Rt
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
• Κλάδος σκυροδέματος: Πιο αποφασιστική κυβερνητική διαμεσολάβηση ζητούν οι εργαζόμενοι
• Παγκόσμιος συναγερμός: Αποκολλήθηκε μέρος του Ήλιου - Τι σημαίνει αυτό για τον πλανήτη μας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις