MasterChef: Είναι αυτό το πρώτο ζευγάρι του reality μαγειρικής!

MasterChef: Είναι αυτό το πρώτο ζευγάρι του reality μαγειρικής!

Το MasterChef προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήδη εδώ κι ενάμιση μήνα και έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Σίγουρα λείπουν οι εντάσεις και ίντριγκες του περσινού κύκλου, δεν τις βλέπουμε ακόμη σε τόσο έντονο βαθμό, λείπουν όμως και οι έρωτες, όπως αυτός της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχαμε έως τώρα. Αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει μέσα μας, αφού υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει ήδη ένα ζευγάρι στο reality μαγειρικής, το οποίο αν δεν έχεις καταλάβει ήδη ποιο είναι ίσως και να μην το μαντέψεις. Όχι δεν αναφερόμαστε στον Ιωάννη και τη Μαρία. Οι δύο αυτοί παίκτες δεν είναι πια ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου. Υπάρχει όμως ένα άλλο ζευγάρι που σίγουρα δεν φαντάζεσαι. Η δημοσιογράφος έκανε κάποια «spoilers» για το reality μαγειρικής και εκτός από τη δεκάδα μας αποκάλυψε και την ύπαρξη ενός άλλου ζευγαριού.

Ο λόγος για την Ανούς η οποία σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου είναι ζευγάρι με τον Διονύση. Δείχνουν αρκετά ταιριαστοί πάντως.

Πηγή: www.queen.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.