Απίστευτο σκηνικό στο ΠΑΟΚ-Άρης: Ένταση μετά το 0-2 – Οπαδοί την… «έπεσαν» στον Πασχαλάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό στο ΠΑΟΚ-Άρης: Ένταση μετά το 0-2 – Οπαδοί την… «έπεσαν» στον Πασχαλάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το 0-2 του Μάνου υπήρξε ένταση στην Τούμπα, με τον κόσμο που ήταν διαπιστευμένος να αποδοκιμάζει τους παίκτες. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αντέδρασε και υπήρξε «πέσιμο» με την παρέμβαση των ΜΑΤ να «σβήνει την φωτιά».

Ένταση που αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ΜΑΤ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις προκλήθηκε στη Τούμπα. Συγκεκριμένα μετά το 0-2 που πέτυχε ο Μάνος για τον Άρη, φίλοι του ΠΑΟΚ που βρισκόντουσαν στις εξέδρες (υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός που κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο γήπεδο), αποδοκίμασε τους παίκτες. Στις αποδοκιμασίες αντέδρασαν κάποιοι παίκτες που βρισκόντουσαν στην εξέδρα, με τον Πασχαλάκη να είναι ανάμεσά τους και η κατάσταση για λίγο ξέφυγε, καθώς υπήρξε «πέσιμο». Τα ΜΑΤ χρειάστηκε να επέμβουν αμέσως για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

– Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο site του σταθμού Over FM.

gazzetta.gr

The post Απίστευτο σκηνικό στο ΠΑΟΚ-Άρης: Ένταση μετά το 0-2 – Οπαδοί την… «έπεσαν» στον Πασχαλάκη! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE