Με Ινσίνιε «ζωντανή» για την τετράδα η Νάπολι

Με Ινσίνιε «ζωντανή» για την τετράδα η Νάπολι

Με τον Λορέντζο Ινσίνιε να σκοράρει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας με 3-1 της Μπολόνια, μένοντας κοντά στην πρώτη τετράδα της Serie A.

O αρχηγός των «Παρτενοπέι» έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, μόλις στο 8ο λεπτό και ο Οσιμέν στο 65’, έδειξε να «κλειδώνει» τη νίκη.

Ωστόσο, η Μπολόνια είχε την απάντηση και οκτώ λεπτά, μείωσε σε 2-1 με τον Σοριάνο. Πριν προλάβει όμως να πιστέψει σε κάτι παραπάνω, ο Ινσίνιε ήταν και πάλι εκεί, κάνοντας το 3-1, στο 76’, με το σκορ να μένει ως το τέλος.

Με τη νίκη αυτή, η Νάπολι πήγε στους 47 βαθμούς και είναι στο -3 από την τέταρτη Ρόμα, ενώ η Μπολόνια, έμεινε στους 28 και στη 12η θέση.

sdna.gr

The post Με Ινσίνιε «ζωντανή» για την τετράδα η Νάπολι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE