ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες

Παρά την επιβάρυνση που έχει παρατηρηθεί στην επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας το τελευταίο δεκαήμερο, οι χώροι εστίασης αναμένεται να πάρουν τελικά το πράσινο φως από επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα και Κυβέρνηση για άνοιγμα την 16η Μαρτίου, όπως είχε εξαγγελθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, για να συμβεί κάτι τέτοιο, οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς εργάζονται πυρετωδώς ούτως ώστε να θεσπίσουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιτρέπουν μεν -στο βαθμό του δυνατού- την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά θα διασφαλίζουν δε και να τηρούνται όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες διασποράς.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ανοίγουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες – Όλες οι πληροφορίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE