ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ζήτησαν από γυναίκα να φορέσει μάσκα στο Mall - Φωνές, επίθεση σε αστυνομικούς και... σύλληψη

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ζήτησαν από γυναίκα να φορέσει μάσκα στο Mall - Φωνές, επίθεση σε αστυνομικούς και... σύλληψη

Ένας μικρός χαμός δημιουργήθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας όταν γυναίκα που κυκλοφορούσε εντός του υποστατικού χωρίς προστατευτική μάσκα, έγινε δέκτης παρατηρήσεων με την ίδια όχι μόνο να αρνείται να συμμορφωθεί αλλά να επιτίθεται σε αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα όταν μέλη της δύναμης αντιλήφθηκαν πως η εν λόγω κυρία διακινείτω χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα στο χώρο του Mall Λακατάμειας, την πλησίασαν και της ζήτησαν όπως συμμορφωθεί με τους κανονισμούς και τα διατάγματα.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, η ίδια όχι μόνο αρνήθηκε να συμμορφωθεί αλλά άρχισε να φωνάζει προς τους αστυνομικούς. Το επεισόδιο δεν έληξε εκεί δυστυχώς, αφού με την ένταση να κορυφώνεται η γυναίκα επιτέθηκε στους αστυνομικούς που στη συνέχεια τη συνέλαβαν οδηγώντας την στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Όπως αναφέρεται η γυναίκα θα κατηγορηθεί γραπτώς και στη συνέχεια θα αφεθεί ελεύθερη με το κατηγορητήριο να περιλαμβάνει τόσο την πρόκληση ανησυχίας σε δημόσιο χώρο όσο και την επίθεση κατά αστυνομικού εν ώρα καθήκοντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE